Saltar al contingut Salta a la barra lateral esquerra Saltar al peu de pàgina

Missatge Patge Faruk dia 28 de desembre de 2021

Molt bona tarda, estimats nens i nenes d’Igualada!
Estic molt content de retrobar-nos un any més i us agraeixo de tot cor, tant als més menuts com als pares i els altres familiars que us acompanyen que sigueu avui aquí.

Degut a les mesures de seguretat, em dirigeixo a vosaltres des del balcó de l’ajuntament en comptes del Pavelló de Les Comes. També sé que alguns no heu pogut venir i m’esteu veient a través de Youtube. Tanmateix i fidel a la meva paraula, he acudit a la cita que tinc amb els infants d’Igualada, per estar al vostre costat.

Abans d’iniciar el meu viatge, els Tres Reis em van encomanar la tasca d’estar pendent del vostre comportament, però sobre tot la de vetllar per tots vosaltres. El meu desig és ajudar-vos a millorar cada dia perquè sigueu millors persones. Per aquest motiu, us anomenaré un seguit de valors que si els poseu en pràctica us ajudaran a aconseguir-ho.

El primer de tots és l’esforç. Per assolir qualsevol fita o objectiu és necessari que us hi esforceu. Mitjançant l’esforç podreu ampliar al màxim les vostres capacitats i superar els obstacles en els diferents àmbits de la vostra vida.

En segon lloc, el respecte. Tingueu sempre una actitud afable envers a la manera de pensar i l’opinió de les persones amb qui us relacioneu, ja siguin més grans o més petits que vosaltres.

Tercer, tingueu cura del medi ambient. Sempre que us sigui possible, preneu part en iniciatives que fan del planeta un lloc més sostenible per viure-hi.

I encara n’hi ha un altre, però us el diré d’aquí a una mica.

Benvolguts nens i nenes, com sabeu, sempre vaig acompanyat de dos llibres on hi sou tots apuntats. I ara jo us pregunto, les nenes i els nens que són amables, practiquen la bondat i l’empatia són al llibre… Les nenes i els nens i les nenes que encara han de millorar en alguns aspectes són al llibre…

Com que sé que ho esteu esperant, ara demanaré al patge que duu el llibre blanc que me l’acosti i mirarem qui hi ha. Patge, pots acostar-me el llibre blanc? Gràcies, patge. Estic satisfet perquè en aquetes pàgines hi ha moltíssims noms que comencen per totes les lletres de l’abecedari, per exemple, Roc, Lia, Aleix, Carla, Pau, Jana, Nil, Ona i molts i molts més. Si no he anomenat a alguns, no patiu, segur que sou en algunes de les pàgines del mig.

I ara, anem a veure el llibre negre. Patge, pots si us plau apropar-me el llibre negre? Gràcies, patge. Veig que també hi ha uns quants noms, encara que no masses, però no en diré cap. En comptes d’això us parlaré del quart valor, que és la responsabilitat. Ser responsable vol dir dur a terme els compromisos adquirits i assumir les conseqüències de les vostres accions. Sapigueu que confio plenament que tots els heu de millorar alguna faceta us comprometreu a fer-ho i complireu el vostre deure. D’aquesta manera passareu del llibre negre al llibre blanc.

Estimats nens i nenes, els Reis Mags m’han donat un missatge per a tots vosaltres.
Com que estic segur que sabeu com es diuen els Reis, ara jo us preguntaré els seus noms i vull que em respongueu ben fort, que ells us sentin des de l’Orient. El rei blanc es diu…, el rei ros es diu… i el rei negre es diu…

El missatge que us transmeten Ses Majestats és que no oblideu tots els aprenentatges que feu dia a dia perquè us serviran en el futur. També us fan memòria que a l’escola escolteu sempre als vostres mestres, que us mengeu tot, incloses les coses que no us agraden gaire. Igualment que sigueu endreçats, amb la roba, les coses de l’escola, i amb les joguines. I molt important: quan els vostres pares us diguin alguna cosa, feu cas la primera, que no us ho hagin de repetir!!!

I ara us pregunto: treballareu a l’escola?, sereu endreçats? creureu a la primera?

Perquè tot això que us he dit no se us oblidi, us recordo que a partir del dia 30 de desembre i fins el 5 de gener us parlaré cada vespre a través de l’emissora de Ràdio Igualada, i algun d’aquests dies em podreu veure en directe a través del meu perfil de Facebook i el canal de Youtube dels Reis d’igualada.

El dia 1 de gener, com que no ens podrem trobar al teatre de l’Ateneu per rebre les vostres cartes, jo estaré voltant tot el matí per Igualada i m’aniré aturant a diverses zones, i allà me les podreu donar. Podreu consultar els llocs i els horaris a les xarxes i a la pàgina web dels reis d’igualada.

Benvolguts nenes i nens, ja veureu que si feu cas dels meus consells, el dia 5 de gener totes les pàgines del llibre blanc estaran plenes i les del llibre negre totalment buides. En aquesta assenyalada data Ses Majestats arribaran a Igualada per portar- vos aquells regals que us fan tanta il·lusió.

I fins aquí el que us volia dir aquest vespre. En circumstàncies normals, ara seria el moment en què els patges ens acostaríem i parlaríem amb vosaltres, però a causa de les mesures de què he parlat a l’inici, avui no és possible. Ara bé, no poder-se acostar no vol dir pas que no es puguem comunicar. I això és el que farem ara utilitzant la màgia del pensament. Quan jo ho digui, us concentrareu i pensareu en el que ens volíeu dir, d’acord? Doncs comptaré fins a 3 i comencem. 1, 2 i 3… missatges rebuts.

Ara, per acomiadar-me, tornarem a escoltar l’himne del Patge Faruk i abans de marxar , us proposo que dediquem un fort aplaudiment per als tres Reis d’Orient i també per a totes les famílies d’Igualada.

Eduard Creus i Vilarrubias
28/12/2021

BENVINGUTS!

Els Patge Faruk voldria saber la vostre edat

Els Patge Faruk voldria saber la vostre edat

Ets major de 12 anys?