Saltar al contingut Salta a la barra lateral esquerra Saltar al peu de pàgina

Repartiment de paquets

Sens dubte, un dels trets diferencials més importants de la Cavalcada de Reis d’Igualada és el repartiment de paquets a domicili. Des d’un bon començament, la munió de patges que segueixen els Tres Reis comencen a repartir els esperats presents.

Allà on és possible, ho fan amb les vistoses escales de color. No cal dir quina és la sorpresa dels infants i, dels no tan infants, en veure els reials personatges enfilant-se al balcó, des d’on acaben de veure passar Ses Majestats.

Una vegada acabada la Cavalcada, els patges s’enfilen en els camions que precedeixen la comitiva i en poc més de dues hores reparteixen a la resta de la ciutat els aproximadament 2.300 paquets, dels quals actualment, per fortuna, una minoria són de donatiu.

Per tal que això sigui possible, cal molta organització i un gran treball d’equip per recepcionar i classificar tots els paquets en diferents camions que van a cada districte.

A cada un d’aquests camions, facilitats per empreses de la comarca, hi ha un responsable de la Comissió, per tal d’organitzar correctament el repartiment.

Qui vulgui viure a casa seva la presència de Patges, només cal que porti els paquets que desitgi al lloc indicat per la Comissió.

UBICACIÓ

Allà li ompliran l’etiqueta per enganxar al paquet amb el nom del nen i l’adreça, —en rebrà una còpia amb el número de paquet i les dades anotades per poder verificar que són correctes— i el paquet es classificarà segons el districte assignat al seu domicili. Per cada paquet entregat vindrà un Patge.

Per tal de col·laborar en les moltes despeses de la festa, es cobra un import per paquet, que pot variar en funció de la mida o pes.

DISTRICTES

Visites

El Patge Faruk i els patges des de fa anys són els encarregats de visitar aquells que no poden assistir a rebre la Cavalcada dels Reis d’Igualada. Visiten i porten caramels i monedes de xocolata als residents de:

  • L’Asil d’Igualada
  • La residència Pare Vilaseca
  • La Clínica Sant Josep
  • L’Hospital d’Igualada.
Visites_1-reis-igualada-768x431
Visites_2-reis-igualada-768x431
Visites_3-reis-igualada-768x431
visites-reis-768x430
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Dates clau

BENVINGUTS!

Els Patge Faruk voldria saber la vostre edat

Els Patge Faruk voldria saber la vostre edat

Ets major de 12 anys?