Saltar al contingut Salta a la barra lateral esquerra Saltar al peu de pàgina

Avís legal

Informació general

Titularitat de la pàgina web.
El nom del domini www.reisdigualada.cat, està enregistrat a favor de Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada, F.P, amb CIF G61992335 i domicili social en Carrer Aurora, 23, 08700-Igualada (Barcelona).
Telèfon de contacte 938 053 604 i adreça de correu electrònic info@reisdigualada.cat.
Fundació registrada en el Registre de fundacions de la Generalitat de Catalunya
Num. d’inscripció al registre 1323 en data 05/10/1999

Condicions d’ús

1.- Amb aquestes Condicions d’ús, Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada, F.P, regula l’accés a aquesta pàgina web, i la posada a disposició de la informació que hi ha, per part dels seus usuaris de la xarxa.

2.- Pel sol ús d’aquest lloc web, l’usuari manifesta que accepta sense reserves aquestes Condicions d’ús.

3.- L’ús del lloc web i de la informació que inclou, en principi, és de caràcter gratuït, sense perjudici que aquesta circumstància pugui variar, amb la qual cosa Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada, F.P, es compromet a publicar les noves condicions d’ús al web en el temps més reduït possible.

4.- L’usuari s’obliga a no utilitzar el lloc web ni la informació que s’hi ofereix per fer activitats contràries a les lleis, la moral, l’ordre públic i, en general, a fer un ús conforme a aquestes condicions d’ús. Tant l’accés com la informació són responsabilitat exclusiva de qui els fa, sense que es pugui responsabilitzar Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada, F.P, dels danys o perjudicis que es puguin derivar d’aquest accés o ús de la informació alienes a la seva voluntat.

5.- Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada, F.P, no és responsable dels errors en accedir al lloc web o en els seus continguts i hi posarà la diligència més gran possible per tal que aquests errors no es produeixin.
Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada, F.P es reserva el dret de suspendre temporalment, i sense necessitat d’avís previ, l’accessibilitat a les seves pàgines web, per l’eventual necessitat de fer operacions de manteniment, reparació, actualització o millora.

6.- Tots els continguts del lloc web (incloent-hi, sense caràcter limitatiu, bases de dades, imatges, dibuixos, gràfics, arxius de text, àudio, vídeo i programari) són propietat d’Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada, F.P, i estan protegits per les normes nacionals o internacionals de propietat intel·lectual i industrial.
Les marques, rètols, signes distintius o logotips d’Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada, F.P, que apareixen a la pàgina web són titularitat d’Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada, F.P. Aquests criteris també fan referència al nom de domini www.reisdigualada.cat
Tots els textos, dibuixos gràfics, vídeos o suports d’àudio, propietat d’Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada, F.P, no podran ser objecte d’ulterior modificació, còpia, alteració, reproducció, adaptació o traducció per part de l’usuari o de tercers sense l’autorització expressa d’Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada, F.P, tret que s’indiqui el contrari.
L’ús no autoritzat de la informació inclosa en aquest lloc web i la lesió dels drets de propietat intel·lectual o industrial donaran lloc a les responsabilitats legalment establertes.

7.- L’establiment de qualsevol hiperenllaç des d’una pagina web aliena a qualsevol de les pàgines del lloc web d’Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada, F.P, estarà sotmès a les condicions següents:

  • No es permet la reproducció total ni parcial de cap dels serveis inclosos al lloc web d’Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada, F.P.
  • No s’establiran deep-links amb el lloc web d’Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada, F.P, ni dels seus serveis, ni es crearà cap explorador web o border environment.
  • No s’inclourà cap manifestació falsa, inexacta o incorrecta sobre les pàgines del lloc web d’Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada, F.P, i els seus serveis en particular, excepte aquells signes que formin part del mateix hiperenllaç a la pàgina web d’Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada, F.P, no contindrà cap marca, nom comercial, rètol d’establiment, denominació, logotip, eslògan o altres signes distintius que pertanyin a Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada, F.P.
  • Sota cap circumstància, Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada, F.P, serà responsable dels continguts o serveis posats a disposició del públic a la pàgina web des de la qual es faci l’hiperenllaç ni de les informacions o manifestacions que s’hi incloguin.
  • Qualsevol hiperenllaç al web de Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada, F.P, s’efectuarà a la pàgina principal.

BENVINGUTS!

Els Patge Faruk voldria saber la vostre edat

Els Patge Faruk voldria saber la vostre edat

Ets major de 12 anys?