Saltar al contingut Salta a la barra lateral esquerra Saltar al peu de pàgina

Zona tranquil·la

La cavalcada de reis d’Igualada compta amb una zona tranquil·la pensada i habilitada per a totes aquelles persones amb hipersensibilitat sensorial, TEA, algun tipus de diversitat funcional, persones grans o tothom qui vulgui gaudir de la festa en un entorn tranquil.

Ubicació

Final del Passeig Mossen Jacint Verdaguer, a la zona de l’estació de tren.
La zona és propera a l’inici de la cavalcada per facilitar els temps d’espera dels usuaris de la zona tranquil·la. És una zona àmplia dins el recorregut habitual on, en cas de necessitat, els usuaris podran allunyar-se de la cavalcada amb facilitat i mirar-ho des de la distància o anar a espais propers de la ciutat com el parc de Cal Badia o la Plaça del Sant Crist.

Característiques de la zona tranquil·la

És un espai on gaudir de la cavalcada de reis amb plenitud. S’hi podran observar totes les figures que conformen la festa però realitzant certes adaptacions per afavorir el benestar d’aquelles persones que ho necessitin.

  • Els camions i els jeeps no faran ús del clàxon en la zona tranquil·la ni en els metres anteriors i posteriors.
  • Els tres reis d’Orient, els patges dels jeeps i els camions no llençaran caramels des de les carrosses i vehicles.
  • Les bandes de música adaptaran el volum de les actuacions en la zona tranquil·la i en els metres anteriors i posteriors.
  • El públic haurà de mantenir un to de veu adequat.
  • A la zona tranquil·la hi haurà un responsable informador per garantir que les condicions esmentades es compleixen i informar de les condicions de l’espai.

AVISOS

  • L’estrella i les carrosses estaran il·luminades.
  • Per indicar l’inici de la cavalcada s’utilitzaran focs artificials. S’avisa que, malgrat no ser una zona propera a la zona tranquil·la, pot ser que se sentin i es vegin des d’aquest espai.

Material d’anticipació

DESCARREGAR EL MATERIAL

BENVINGUTS!

Els Patge Faruk voldria saber la vostre edat

Els Patge Faruk voldria saber la vostre edat

Ets major de 12 anys?