Saltar al contingut Salta a la barra lateral esquerra Saltar al peu de pàgina

Missatge Patge Faruk dia 28 de desembre de 2016

Molt bona tarda, nens i nenes d’Igualada.
És per a mi un gran plaer i una gran alegria arribar novament a la vostra ciutat. Abans de res, vull donar-vos les gràcies per tot l’entusiasme que poseu en el moment de donar-me la benvinguda, i sobre tot per aquest himne tan bonic que com sempre dic, em té el cor robat.

També vull saludar i mostrar el meu agraïment als pares, avis i a la resta d’adults que avui sou també aquí a Les Comes acompanyant als nens i a les nenes.

Hem fet un llarg viatge des de l’Orient per portar-vos els missatges que us envien els Tres Reis. Vosaltres sabeu com es diuen els Tres Reis? Si? Doncs. Jo ara us ho preguntaré i vull que em respongueu ben fort. El Rei Blanc es diu… El Reis ros es diu… I el rei Negre es diu…

 1. El primer missatge dels Reis és que feu memòria sobre una cosa molt important que us explica l’himne del Patge Faruk i que diu: Els infants tots d’Igualada us volem sempre al costat, PER AIXÒ CREUREM ELS PARES I FAREM SEMPRE BONDAT repeteixo… Per això…. També us diu DE LA RADIO VEU AMIGA QUE ENS AVISA AMB TÓ SUAU, i ja sabeu que a partir de demà i durant tots aquests dies que venen, jo us parlaré cada vespre a través de l’emissora de Ràdio Igualada i també pel Canal Taronja de TV.
 2. El segon missatge és que els Tres Reis volen que el dia 1 de gener vingueu tots al teatre de l’Ateneu, a portar-me la carta on apuntareu tot allò que us fa tanta il·lusió. Per tal de què això sigui així, hi ha una cosa que heu de complir. Com vosaltres ja sabeu, jo porto sempre 2 llibres on hi sou tots apuntats. Ara us pregunto i vull que em contesteu ben fort: ELS NENS I NENES QUE US HEU PORTAT BÉ ESTEU APUNTATS AL LLIBRE…? ELS NENS I NENES QUE S’HAN PORTAT MAL·LAMENT ESTAN APUNTATS AL LLIBRE…?

Ja que estem parlant dels llibres, vull aprofitar per agrair a la ciutat d’Igualada per haver-nos obsequiat amb la pel per fer els nous llibres que portem aquest any. Ara bé, que siguin nous no vol dir que no hi hagin nens i nenes apuntats. És per això i com que sé que ho esteu esperant, que us sembla si demano demano al Patge que porta el llibre blanc, que me l’acosti i mirarem a veure qui hi ha? Estic content perquè Igual que l’any passat, en aquesta pàgina hi ha forces noms, La Laia… Per, potser millor que mirem els que sou al llibre negre. Gràcies patge. Patge, pots acostar-me el llibre negre?

Veig que hi sou apuntats una bona colla… i això, ja no m’agrada tant.

 1. Nens i nenes, el tercer i més important dels missatges dels 3 Reis és que tant ells com jo volem que tots el dia 5 estigueu tots apuntats al llibre blanc perquè haureu corregit tot allò que no feu prou bé, Com que encara teniu temps, jo us recordaré les coes més on us hi heu d’esmerçar especialment:
  1. Els que no us porteu bé a l’escola i us costa de fer els deures.
  2. Els que no voleu menjar el que us posen.
  3. Els que no ajudeu als pares o als avis a casa i els que no feu cas del que us diuen, no entenc perquè tot s’ha de repetir tantes vegades, amb una vegada que es digui n’hi ha prou.
  4. I sobretot aquells que arribeu a casa i deixeu la jaqueta a qualsevol lloc, entreu a l’habitació i les coses d’escola queden per terra, la roba per tot arreu, les sabates a una banda, els mitjons escampats per sota el llit, i no parlem de les joguines quan acabeu de jugar.

Nens i nenes, feu cas del que us dic jo mateix i tots els patges que us vigilen i això us ajudarà a que sigueu cada dia millors. El dia 05 de gener estaré precedint la caravana dels Tres Reis d’Orient. Us vull veure a tots als carrers principals de la ciutat donant la benvinguda al Rei Melcior, Gaspar i Baltasar, que seguint aquella estrella màgica i brillant us vindran a portar tots els regals que espereu amb tanta il·lusió.

Ara jo demanaré que ens posin la musica de l’Himne al Patge Faruk i com que la majoria de vosaltres us el sabeu de memòria, podrem cantar-lo tots junts. Després podreu venir a parlar amb els patges. Però abans us voldria demanar un fort aplaudiment pel Rei Melcior, el Rei gaspar i el Rei Baltasar.

Eduard Creus i Vilarrubias
28/12/2016

BENVINGUTS!

Els Patge Faruk voldria saber la vostre edat

Els Patge Faruk voldria saber la vostre edat

Ets major de 12 anys?