Saltar al contingut Salta a la barra lateral esquerra Saltar al peu de pàgina

Missatge dels Reis 2018

Molt bona nit, Il·lustríssim senyor alcalde, autoritats, ciutadans i ciutadanes, nens i nenes de la vila d’Igualada, de la comarca i d’arreu del territori. Un any més i continuant amb la mil·lenària tradició, la llum de l’estel de Betlem ens ha senyalat el camí per arribar a la vostra acollidora i grata ciutat.

Estem immensament contents de ser aquí un cop més, i ens sentim honorats per l’afectuosa, i entusiasta benvinguda amb què ens rebeu. Veure la lluïssor dels vostres ulls i l’emoció dels vostres rostres és per a nosaltres el més gran dels reconeixements i la més gran de les satisfaccions.

Amb la nostra arribada us volem transmetre un anhel d’esperança i d’il·lusió, per a què tots els vostres anhels es facin realitat durant aquest any 2018 que tot just fa uns dies vareu encetar. Aquest és el nostre desig, que fem extensiu a totes les famílies.

Tot i que la festa d’avui és celebrada per grans i per petits, en sou els més menuts els principals protagonistes.

És per aquest motiu que el passat dia 28 de desembre varem enviar al nostre emissari, el Patge Faruk perquè vigilés el vostre comportament i ens anés informat de les millores que heu dut a terme en les vostres actituds.

També us volem fer saber que hem llegit totes i cadascuna de les cartes que vareu escriure, i que el dia 1 de gener vareu lliurar al nostre reial ambaixador.

Tot just fa una estona hem fet la darrera ullada als llibres blanc i negre per comprovar quin dels dos estava més ple. No us podeu imaginar la gran alegria que hem tingut en comprovar que al llibre negre ja no hi havia cap nom. Això només vol dir una cosa i és que tots heu estat bons minyons, heu cregut als vostres pares i heu fet molta bondat.

No obstant això, nosaltres uns volem recordar que aquesta millora en els vostres comportaments no és quelcom que només s’ha de fer palès aquells dies previs a la nostra arribada, ans al contrari; cal mantenir-ho durant tot l’any.

No oblideu que heu de continuar fent cas: estimeu als pares, als germans, als avis i a la resta de la família.

A l’escola convé que sigueu bons alumnes, que feu tots els deures i que estudieu força. Sigueu constant, endreçats i envolents.

Nosaltres, els Tres Reis d’Orient sempre us premiarem el vostre esforç, i us animarem a que tots plegats construïu un món millor, un món ple de pau i de justícia.

Com és tradició, ens acompanyen centenars de patges que d’aquí a poques hores visitaran les vostres llars, per portar-vos les joguines que ens heu demanat. Aquests regals que espereu amb tant de delit són ara mateix dins dels camions carregats fins a vessar, que formen part de la nostra reial comitiva.

Durant els darrers anys, aquest edifici de l’antic hospital ha estat el lloc on ens heu rebut i on ens hem sentit molt acollits. Sabem que d’aquí a uns mesos està previst d’enderrocar-lo. Volem aprofitar aquest us que fem de la paraula, per dirigir-nos al Sr. alcalde i demanar-li que l’any vinent ens pugem retrobar o bé aquí mateix o en un altre lloc proper de similars característiques.

I ja anem acabant. Les vostres cares deixen entreveure la impaciència per gaudir de la Cavalcada i començar fruir de la Nit de Reis. Reiterant novament el nostre agraïment per la cordial rebuda, tant a les autoritats com a tothom aquí present, us desitgem que aquesta alegria romangui amb vosaltres durant els 365 dies d’aquest any 2018.

Endavant amb la Cavalcada! Que comenci la Nit Màgica!

Eduard Creus Vilarrubias
05/01/2018

BENVINGUTS!

Els Patge Faruk voldria saber la vostre edat

Els Patge Faruk voldria saber la vostre edat

Ets major de 12 anys?