Saltar al contingut Salta a la barra lateral esquerra Saltar al peu de pàgina

Programa especial Nit de Reis

Falten pocs dies pel 05 de gener. La Comissió Organitzadora de la Cavalcada dels Reis d’Igualada, F.P. anuncia que s’emetrà un programa especial de la Nit de Reis, que començarà a les 20.00 h. del dia 05/01/2021, i s’emetrà simultàniament a través del canal de Youtube dels reis d’Igualada i també pel canal de televisió, Canal Taronja Anoia.

A més, també hi ha la confirmació que Ses Majestats seran rebuts per l’alcalde de la ciutat, Sr. Marc Castells i per la consellera de cultura, Sra. Àngels Ponsa.

En acabar el programa es llençaran coets des de diversos punts de la ciutat, que il·luminaran el cel d’Igualada. Tot seguit sonaran les notes de l’himne 5 de Gener (himne dels Reis d’Igualada), i també les de l’himne del Patge Faruk. A partir d’aquest moment començarà el repartiment més màgic que mai hi ha hagut a Igualada. Tot i que els patges no pugin ser a les llars, els regals i obsequis que la mainada han demanat en les seves cartes es faran visibles a les cases de la nostra ciutat.

Convidem i animem a tothom a connectar-se per seguir des de l’inici fins al final aquest magnífic programa especial.

La comissió del Reis d’ Igualada, seguint totes les normatives publicades per PROCICAT, no farà cap repartiment amb patges a les llars d’Igualada.

BENVINGUTS!

Els Patge Faruk voldria saber la vostre edat

Els Patge Faruk voldria saber la vostre edat

Ets major de 12 anys?