Saltar al contingut Salta a la barra lateral esquerra Saltar al peu de pàgina

Lliurament de la Creu de Sant Jordi 2013

El dimecres dia 15 de maig de 2013, a les 19.30 h. tingué lloc al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat el lliurament de les Creus de Sant Jordi 2013, on la Comissió Organitzadora de la Cavalcada de Reis d’Igualada, Fundació Privada, fou distingida amb tan preuat guardó.

L’Entitat ha estat mereixedora del reconeixement per ser la impulsora de la Festa dels Reis considerada més antiga de Catalunya, amb origen documentat a finals del segle XIX; per la implicació de la societat civil en l’organització d’un esdeveniment que ha sabut evolucionar amb els anys i per l’àmplia participació ciutadana en una de les manifestacions més arrelades del calendari festiu.

L’encarregat de recollir el premi va ser el seu president, el Sr. Joan Prats que estigué acompanyat per una representació dels membres de l’esmentada entitat.

A l’acte hi assistiren també l’alcalde d’Igualada Sr. Marc Castells i els diputats del Congrés de Catalunya, la Sra. Maria Senserrich, i el Sr. Pere Calbó. Un cop més, la Comissió Organitzadora de la Cavalcada del Reis d’Igualada vol fer extensiu aquest reconeixement a tota la ciutadania, alhora que els agraeix la seva implicació i participació en aquesta tan nostra.

Enhorabona i gràcies a tots!

Comissió Organitzadora de la Cavalcada de Reis d’Igualada

BENVINGUTS!

Els Patge Faruk voldria saber la vostre edat

Els Patge Faruk voldria saber la vostre edat

Ets major de 12 anys?