Saltar al contingut Salta a la barra lateral esquerra Saltar al peu de pàgina

La nova web dels Reis d’Igualada

Els Reis d’Igualada presenten una pàgina web renovada!

Tot i mantenir els colors característics dels últims anys, la pàgina ha estat reorganitzada per oferir una experiència més àgil i eficient als usuaris, pensant també en els més petits de la família.

Una de les principals novetats d’aquesta nova plataforma és la seva orientació cap als nens petits. Amb un disseny amigable i una accessibilitat millorada, els continguts estan presentats d’una manera clara i senzilla perquè els més joves puguin navegar-hi amb facilitat.
A més, hem aplicat un filtre de contingut sensible, que oculta el contingut no apte, garantint així un entorn segur i apropiat per a totes les edats.

La reorganització de la pàgina també ha posat un fort èmfasi en la cerca de contingut. Ara, els visitants poden trobar ràpidament la informació que busquen gràcies a un sistema de categories ben estructurat i un motor de cerca eficient. Això permetrà als usuaris explorar els detalls de les activitats, la història de la festa i altres recursos interessants de manera intuïtiva.

Estem emocionats de presentar la nova pàgina web, que reflecteix el nostre compromís continu de proporcionar moments màgics i educatius als nens d’Igualada. Amb aquesta millora, aspirem a connectar de manera més significativa amb les famílies i oferir una plataforma atractiva i segura per als més joves, fent que l’experiència dels Reis d’Igualada sigui més accessible que mai.

La nova pàgina web dels Reis d’Igualada, que manté la seva identitat visual única mentre ofereix una navegació més senzilla i un contingut adaptat als nens petits, ja està disponible per a tots els interessats. Amb aquesta actualització, els Reis d’Igualada segueixen consolidant la seva presència en línia i ampliant el seu impacte en la comunitat local.

BENVINGUTS!

Els Patge Faruk voldria saber la vostre edat

Els Patge Faruk voldria saber la vostre edat

Ets major de 12 anys?