Saltar al contingut Salta a la barra lateral esquerra Saltar al peu de pàgina

La Festa de Reis 2021-2022

Tots els actes de la Festa han estat organitzats d’acord amb les darreres mesures de seguretat

La Comissió Organitzadora de la Cavalcada de Reis d’Igualada ja té a punt la Festa de Reis 2021-2022. Tots els actes de la Festa han estat organitzats d’acord amb les darreres mesures de seguretat. No obstant, tot estarà condicionat a les noves directivesque publiqui el PROCICAT.

La manifestació festiva 2021-2022 es va encetar el passat divendres, dia 17 de desembre amb la presentació a l’Ajuntament de l’Auca de Reis d’aquest any, obra dels autors Pere-Jaume Ferrer i Travesset (dibuixos) i Marta Sagarra i Castro (rodolins). A part dels autors, a la presentació hi van ser presents l’Alcalde d’Igualada, Sr. Marc Castells i membres de la Comissió de Reis.

L’arribada del Patge Faruk

A fi de minimitzar el contacte i preservar la consecució de la Cavalcada, el Patge Faruk arribarà el dia 28 de desembre, a les 20:00 h a la plaça de l’Ajuntament.
A continuació, l’emissari de SS.MM. s’adreçarà a la mainada des del balcó de la casa consistorial.
Prèviament, el Patge Faruk farà un recorregut pels carrers d’Igualada amb el següent recorregut: C/ de Gran Bretanya, Av. dels Països Catalans, Av. de Balmes, Av. de Barcelona, C/ de Lleida, Passeig Verdaguer, nord i sud, Avinguda Montserrat, Av. Caresmar, C/ de la Soledat, C/ Sant Jordi, Rambla General Vives, Rambla Sant Isidre, Rambla Nova, C/ Sant Ferran, Plaça Castells, C/ Sant Agustí, Plaça de Sant Joan, C/ Sant Simplici, Plaça de la Creu, Passeig de les Cabres, C/ Concepció, Plaça del Rei, C/ del Roser, C/ Santa Maria i Plaça de l’Ajuntament.
Recomanem a tothom que vagi a la plaça de l’Ajuntament porti mascareta.

Lliurament de cartes al Patge Faruk

Tal com es va fer l’any passat, el lliurament de cartes al Patge Faruk es farà en 9 indrets diferents repartits per la ciutat. Els punts de recollida estaran senyalitzats amb uns panells lluminosos, l’un amb forma del turbant del Patge Faruk, i l’altre amb la “F” del logotip d’aquest personatge. La llista de les ubicacions serà anunciada durant els pròxims dies a través de les xarxes, i també es podrà consultar al www.reisdigualada.cat. L’horari de recollida s’iniciarà a les 10:30 h del matí i acabarà a les 14:00 h de la tarda.
Per tal d’evitar aglomeracions i agilitzar al màxim el bon desenvolupament de la jornada, es recomana lliurar la carta el lloc més proper al vostre domicili. També que es guardi distància i es porti mascareta.

Arribada de SS.MM. els Reis de l’orient a Igualada.

El dia 5 de gener de 2022 SS.MM. els Reis de l’orient arribaran a Igualada. La recepció i benvinguda als Reis per part de les autoritats locals serà a l’escola Mowgli.
L’horari aproximat serà el següent: a les 17:15 h concert de les bandes Unió Filharmònica d’Amposta, Banda de Música del Prat de Llobregat i Banda de Música d’Igualada; a les 17:45 h parlaments de les autoritats locals i convidades i de Ses Majestats.
Just abans que Ses Majestats comencin el seu itinerari es llençaran coets per anunciar l’inici de la cavalcada, i un cop finalitzada començarà el repartiment dels regals a les cases.
Recomanacions de seguretat:

  • Primerament, informar que tots els voluntaris participants en la Festa estan en possessió del certificat Covid.
  • Tots els patges de la Comissió de Reis d’Igualada van identificats amb una placa visible.
  • Tots els patges portaran mascareta tant a l’exterior com a l’interior de les llars.
  • Recomanem a les famílies que rebin als patges, que també portin mascareta.
  • Recomanem a les famílies no oferir ni menjar ni begudes als patges, per evitar així que s’hagin de treure/abaixar la mascareta, i que l’entrega dels regals a les cases es faci seguint tots els protocols dictaminats per les autoritats sanitàries: llocs ventilats, exteriors, mantenir les distàncies.

Missatges del Patge Faruk a Ràdio Igualada

Els missatges del Patge Faruk a Ràdio Igualada seran els dies 30 i 31 de desembre de 2021, i 1,2,3,4 i 5 de gener de 2022 en els horaris següents:

  • Dies 30 i 31 de desembre de 2021 i 2,3 i 4 de gener de 2022: a les 19:00 h
  • Dia 1 de gener de 2022: a les 17:00 h
  • Dia 5 de gener de 2022: a les 12:00 h

Recepció de paquets

El lliurament de paquets per als reis serà durant els dies 2, 3 i 4 de gener de 2022, a l’avinguda Mestre Montaner, núm. 99 (edifici Ignasi Carner), de les 6 de la tarda fins a les 10 de la nit.
Passada aquesta hora no serà possible admetre cap altre paquet.

Concurs fotogràfic FESTA DELS REIS D’IGUALADA 2022

Una altra novetat d’enguany és el concurs fotogràfic sobre la Festa de Reis organitzat per l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada (AFI). Les bases de l’esmentat concurs es poder trobar a la seva pàgina web: afi-igualada.fotogenius.es

BENVINGUTS!

Els Patge Faruk voldria saber la vostre edat

Els Patge Faruk voldria saber la vostre edat

Ets major de 12 anys?