Saltar al contingut Salta a la barra lateral esquerra Saltar al peu de pàgina

Arribada del Patge Faruk 2020

Després d’haver mantingut diverses reunions tant amb l’Ajuntament, la Conselleria de Cultura i el PROCICAT, aquest serà el format en què es desenvoluparà aquest any l’arribada del Patge Faruk. 

Està previst que el Patge Faruk arribi al Pavelló de Les Comes que permet múltiples accessos i sortides, on s’adreçarà a la mainada d’Igualada. Ho farà en 3 sessions, la primera a les 17.00 h, la segona a les 18.30 h i l’última les 20.00 h per tal de garantir les mesures higièniques entre sessions. 

Tal com marca la normativa vigent, l’aforament al Pavelló serà limitat. Per aquest motiu, les famílies que vulguin assistir-hi caldrà que facin una reserva anticipada d’entrades, ja que l’acte és gratuït.

La reserva es podrà fer a partir del 24-12-2020 a través de la plataforma “Tiquets Igualada” on hi ha un límit de reserva per grup bombolla de 6 entrades garantint el bloqueig de les localitats adjacents. Així doncs, tots els assistents tindran un seient assignat i caldrà que es mantinguin a la seva localitat durant tot el transcurs de l’acte. Per tal de garantir l’entrada esglaonada, a l’entrada s’indicarà quina és la porta d’accés per tal de garantir que les diferents zones del pavelló no es creuin a l’entrar i sortir. Podeu realitzar la reserva de localitats als següents enllaços:  

  • Sessió 1 – 17.00h (places esgotades)
  • Sessió 2 – 18.30h (places esgotades)
  • Sessió 3 – 20.00h (places esgotades)

A les 20.00 h. del mateix dia 28-12-2020 s’emetrà el parlament del Patge Faruk a través del canal de Youtube i també a partir de demà dia 29, s’emetrà en diferit pel Canal Taronja.

Normes de seguretat:

Per la teva tranquil·litat, seguint la normativa vigent, un cop realitzis la compra grupal de les entrades, el seient contigu es bloquejarà per mantenir la distància establerta en el Pla de represa de les Arts escèniques del Govern de la Generalitat (07/2020).

Recorda que, tot i la separació entre grups de compra, és obligatori l’ús de mascareta (RESOLUCIÓ SLT/1648/2020 del  Dep. de Salut).

Les mesures que se seguiran son les següents:

  • Serà necessari arribar amb un mínim de 20 minuts d’antelació per facilitar l’entrada esglaonada.
  • La sortida de la sala també es farà de manera esglaonada seguint les indicacions del personal.
  • No es podrà accedir al recinte un cop iniciat l’acte.
  • Es recomana portar l’entrada descarregada al mòbil per evitar al màxim el contacte amb paper.
  • Si penses que pots tenir símptomes de la covid-19 o has estat en contacte amb algú diagnosticat del virus, NO HAS D’ASSITIR A L’ESDEVENIMENT.

BENVINGUTS!

Els Patge Faruk voldria saber la vostre edat

Els Patge Faruk voldria saber la vostre edat

Ets major de 12 anys?