Saltar al contingut Salta a la barra lateral esquerra Saltar al peu de pàgina

Arribada del Patge Faruk 2022

L’arribada de l’Emissari dels Reis serà el dia 28 de desembre de 2022.
Les portes del pavelló de Les Comes s’obriran a les 18.00h (aforament limitat) i a les 18.30h començarà el festival infantil, que aquest any estarà amenitzat pel grup d’animació PEPSICOLEN.

Les entrades per l’espectacle es podran adquirir per internet a www.tiquetsigualada.cat per 5€ (els menors d’un any també hauran d’adquirir entrada, encara que sigui gratuït).
El mateix dia 28 a partir de les 18.00h hi haurà una taquilla al pavelló per poder-les comprar in situ.

Després del festival, a les 20:00h, farà la seva entrada el Patge Faruk tant a la pista d’Hoquei com a la pista de Bàsquet.

Prèviament, el Patge Faruk farà l’habitual recorregut pels carrers d’Igualada amb un nou itinerari que inclou els barris de Fàtima i Montserrat i la Plaça de Cal Font.

El trajecte d’aquest any serà el següent:
Carles Riba, av. dels Països Catalans, av. de Balmes, av. Gaudí, Espelt, Ronda Fàtima, N. Sra. de la Pietat, Fontsanta, sant Martí Sesgaioles, Joan Maragall, Passeig Verdaguer, Lleida, Dr. Coca, Pau Casals, Pau Muntadas, Nicolau Tous, Passeig Verdaguer, Pau Casals, Av. Caresmar, Soledat, Sant Jordi, Rbla. Gral. Vives, Rbla. Sant Isidre, Garcia Fossas, Plaça de la Creu, Argent, plaça Ajuntament, Santa Maria, Roser, Plaça del Rei, Sant Jordi, Rambla Gral. Vives, Rambla Sant Isidre, Rambla Nova, Plaça i Carrer de Santa Caterina, C/ Aurora, plaça de Cal Font, C/ Sant Magí (tros al costat de l’entrada a l’aparcament), C/ de la Torre, C/ Santa Caterina, C/ Trobadiners, Av. de Balmes i Pavelló de Les Comes.

BENVINGUTS!

Els Patge Faruk voldria saber la vostre edat

Els Patge Faruk voldria saber la vostre edat

Ets major de 12 anys?