Saltar al contingut Salta a la barra lateral esquerra Saltar al peu de pàgina

Missatge dels Reis 2023

Molt bona nit, Il·lustríssim alcalde Sr. Marc Castells, regidors i regidores, autoritats…

Molt bona nit nens i nenes, ciutadans i ciutadanes d’Igualada, i d’arreu.

Sota el cel blau il·luminat per milers d’estels, seguint l’estrella que fa milers d’anys ens va portar fins a Betlem hem arribat a la vostra ciutat, un any més, per poder repartir la il·lusió a totes les cases i a tots vosaltres en aquesta nit màgica, i a la vegada donar-vos uns petits consells que, creiem que ja sabeu però sempre està bé recordar-los.

Avui és la festa per a les nenes i els nens i és a ells a qui primer ens volem dirigir, i per descomptat, desprès ho farem a tots els pares, mares, als avis i als tutors.

El Patge Faruk ja ens ha informat de la rebuda que li vareu fer el passat dia 28 quant va arribar a Igualada per estar al vostre costat i preparar la nostra visita.
Ens informa puntualment de tot el que us diu per la ràdio i també de les milers de cartes que li vareu fer arribar el dia 1 de gener per demanar els vostres desitjos. Desitjos que esperem que rebreu amb il·lusió.

Volem donar-vos, però, abans de tot, uns consells:

  • Nens i nenes, estimeu als vostres pares, avis, germans i a tota la família.
  • Estudieu força i apreneu.
  • Estimeu als vostres mestres i amics. Respecteu i tingueu cura del medi ambient i de la vostra ciutat.
  • No malbarateu els recursos que ens dóna la natura. Fareu un món millor.

Pares i avis: estimeu als vostres fills i néts. Abraceu-los i ensenyeu-els-hi a conviure en pau i germanor. Cada dia els hi poseu el futur d’aquest món a les seves mans. Ensenyeu-els-hi a fer cada dia un món millor ple d’esperança i solidaritat. Guieu-los per viure cada dia en pau i llibertat.

Sabem que esteu tots esperant que els regals arribin a casa vostra. Us hem de dir que venim carregats de joguines. També venim carregats d’il·lusions i d’esperances que volem repartir per cada casa.

Gràcies a tots, nois i noies d’Igualada, i als vostres familiars perquè ens obriu de bat a bat, cada any, portes i balcons perquè els patges que ens acompanyen puguin deixar les joguines i obsequis que heu demanat en les vostres cartes i que porten els camions que acompanyen la cavalcada.

Des d’aquí volem manifestar els nostres bons desitjos perquè aquest 2023 sigui molt millor, i que tothom qui ho necessiti pugui veure alleugerida la seva situació. Us convidem a tots els que ens esteu veient a que us afegiu als nostres anhels.

Ara seguirem el nostre camí pels carrers d’aquesta ciutat. I l’any vinent, si Déu vol, tornarem. Amb la mateixa il·lusió de sempre. Convençuts que aquesta festa igualadina ens agermana amb tots els pobles, viles i ciutats del món que
viuen la màgia d’aquesta esperada nit, i que la il·lusió d’aquesta màgica nit no s’esvaeixi. Que tots els presents amb els que avui sereu obsequiats, us agradin, i que l’alegria i la felicitat omplin a vessar els vostres cors i les vostres llars.

Una abraçada de Melcior, Gaspar, i Baltasar, els Reis d’Orient.

Joan Farrés i Florensa
05/01/2023

BENVINGUTS!

Els Patge Faruk voldria saber la vostre edat

Els Patge Faruk voldria saber la vostre edat

Ets major de 12 anys?