Saltar al contingut Salta a la barra lateral esquerra Saltar al peu de pàgina

Missatge dels Reis 2022

Molt bona nit, Il·lustríssim alcalde Sr. Marc Castells, Molt Hble. Sra. Laura Borràs, presidenta del Parlament de Catalunya, autoritats…

Molt bona nit nens i nenes, ciutadans i ciutadanes d’Igualada, i d’arreu.

Com cada any, el cinc de gener arribem a la ciutat d’Igualada seguint la llum de l’estel. Esperem que tots estigueu bé, i que seguiu també aquesta arribada nostra, el Reis d’Orient, des de casa els qui hi estigueu confinats.

Estem molt contents de tornar a la vostra ciutat, i estem molt contents de la magnífica acollida que ens hi feu cada any. Moltes gràcies.

Volem felicitar-vos ja que la vostra ciutat ha estat elegida per assolir la capitalitat de la Cultura Catalana per tot aquest any 2022. Enhorabona Igualada per tant gran títol.

Avui és la festa dels nens i nenes i és a ells a qui primer ens volem dirigir, i per descomptat, desprès, a tots els pares i mares, i als avis.

El Patge Faruk ja ens ha informat de la rebuda que li vareu fer el passat dia 28 quant va arribar a Igualada per estar al vostre costat i preparar la nostra visita. Ens informa puntualment de tot el que us diu per la ràdio i també de les milers de cartes que li vareu fer arribar el dia 1 de gener per demanar els vostres desitjos. Desitjos que esperem que rebreu amb il·lusió.

Volem donar-vos, però, abans de tot, uns consells:

  • Nens i nenes, estimeu als vostres pares, avis, germans i a tota la família.
  • Estudieu força i apreneu.
  • Estimeu als vostres mestres i amics.
  • Respecteu i tingueu cura del medi ambient i de la vostra ciutat.
  • No malbarateu els recursos que ens dóna la natura. Fareu un món millor.

Pares i avis: estimeu als vostres fills i néts. Abraceu-los i ensenyeu-els-hi a conviure en pau i germanor. Cada dia els hi poseu el futur d’aquest món a les seves mans. Ensenyeu-els-hi a fer cada dia un món millor ple d’esperança i solidaritat. Guieu-los per viure cada dia en pau i llibertat.

Sabem que esteu tots esperant que els regals arribin a casa vostra. Us hem de dir que venim carregats de joguets. També venim carregats d’il·lusions i d’esperances que volem repartir per cada casa i deixar enrere aquest mal son que afecta a tot el món. Hem de demanar-vos però que seguiu correctament les normes ja anunciades per poder rebre correctament als patges a casa vostra.

Estimats nens i nenes, joves i grans. L’any que ve tornarem, si Déu vol, però mentrestant, que la il·lusió d’aquesta màgica nit no s’esvaeixi. Que tots els presents amb els que avui sereu obsequiats, us agradin, i que l’alegria i la felicitat omplin a vessar els vostres cors i les vostres llars.

Des d’aquí volem manifestar els nostres bons desitjos perquè aquest 2022 sigui molt millor, i que tothom qui ho necessiti pugui veure alleugerida la seva situació. Us convidem a tots els que ens esteu veient a que us afegiu als nostres anhels.

Una abraçada de Melcior, Gaspar, i Baltasar, els Reis d’Orient.

Joan Farrés i Florensa
05/01/2022

BENVINGUTS!

Els Patge Faruk voldria saber la vostre edat

Els Patge Faruk voldria saber la vostre edat

Ets major de 12 anys?